Cursuri

  • info Despre curs
  • book Cine poate învața?
  • questions Ce primesti?
  • checkbox Programul Cursului
  • graduation-hat Orar
  • hand-deal De ce noi?
  • hand-deal Preturi
  • atention Acte necesare
despre curs

Despre curs

Urmatorul curs incepe pe data de: 20 Mai - 31 MaiDermopigmentarea are ca obiectiv principal corectarea, înfrumusețarea, echilibrarea și armonizarea elementelor principale ale feței (sprâncene, ochi și buze) cu ajutorul aparatului de dermopigmentare. În cadrul cursului de bază de dermopigmentare Acreditat ANC veți studia intensiv următoarele tehnici: micropigmentare cu efect pudrat, shading, ombre, microblading fir cu fir, micropigmentare hibrid cât și micropigmentarea buzelor full lips și micropigmentarea liniei de tuș.

Micropigmentarea sprâncenelor cu efect pudrat

– reconstructia sprâncenelor prin efectul fardat; rezultatul este natural ce imită un machiaj discret al sprâncenelor.

Micropigmentarea shading

– reconstrucția sprâncenelor prin efect fardat mai intens decât pudrarea, cu umbre.

Micropigmentarea Ombre

- reconstrucția sprâncenelor prin efect fardat cu umbre, mai discret decât Micropigmentarea shading.

Microblading sprâncene fir cu fir 3D și 6D

– se construiește un desen cu linii foarte fine ce imită perfect firul natural de păr; rezultatul procedurii este unul .foarte natural

Micropigmentare Hibrid

– combinarea a două tehnici : fir cu fir cu tehnica powder .

Micropigmentare buze

– Este o procedură folosită atunci când se dorește o ușoară mărire a acestora, când se dorește un contur precis și exact în cazul buzelor, sau pentru o corecție a simetriei. De asemenea, procesul poate fi realizat și pentru o pigmentare într-o anumita culoare, mai naturală, sau mai intensă, a buzelor.

Micropigmentarea ochilor

– Crearea subtilă sau mai accentuată a unui eyeliner, poate include un efect de umbrire, iar în general, poate avea mai multe forme și culori, în funcție de dorințele și necesitățile clientei. Este potrivit pentru persoanele care folosesc zilnic creionul dermatograf, iar pentru cei care sunt alergici la aceste creioane, micropigmentarea este soluția ideală.

Poze cursuri

Suna acum!