Despre noi

Geanina Craciun poza 1

Geanina Craciun

Buna, sunt Geanina Craciun si te invit sa descoperi cateva lucruri despre mine si despre activitatea mea profesionala.

Ma mandresc cu o experienta de peste 8 ani in domeniul Dermopigmentarii si peste 10 ani in Stilizare sprancene, dar pasiunea mea pentru sprancene este inca din scoala generala. Imi amintesc si acum de pauzele dintre ore, cand colegele mele ma rugau sa le fac si lor sprancene ca ale mele Asa a inceput totul.

Asa mi-am format o viziune, tehnica…practic "mi-am format mana". Insa, pentru ca mi-am dorit intotdeauna sa fiu la curent cu toate noutatile in domeniu, am investit in mine si in pasiunea mea. Am studiat in Belgrad, Kiev, Moscova, Hong Kong, Tallin,Milano,Budapesta, Chisinau si lista poate continua, la cele mai bune scoli si cu cei mai buni specialisti din domeniu. Ma mandresc cu diplomele pe care le-am obtinut, dar si cu faptul ca in momentul de fata sunt reprezentantul Henna spa, Henna Brow, Sof tap pe Romania si imaginea Vivienne.

Pentru a ajunge la nivel de arta este nevoie de foarte multa munca, daruire, pasiune, implicare, nopti nedormite si investitie atat financiara, cat si o daruire a timpului tau in acest sens.

Geanina Craciun poza 1

Imi iubesc meseria si nimic nu se compara cu zambetul clientelor mele ce se uita in oglinda la finalul procedurii de #micropigmentare. Toate pleaca mai increzatoare, mai frumoase si mai sigure pe sine si cu o expresie a fetei mult intinerita. Iar toate acestea imi ofera implinire si energia necesara de a merge mai departe pe acest drum, de a studia in continuare si de a fi increzatoare ca lucrarile pe care le fac sunt din ce in ce mai bune.

Pentru a va satisface toate dorintele am cautat atent si am instruit fete talentate care acum imi sunt colege si lucreaza alaturi de mine cu pasiune si rabdare si asa a luat nastere Geanina Craciun Beauty Clinic. Conceptul este unul Spa, de relaxare, cu muzica ambientala unde se pune accent pe curatenie, igiena si profesionalism. Punem accent pe calitate si tocmai de aceea studiem si venim in intampinarea dvs cu servicii atat de importante pentru o femeie precum: micropigmetarea sprancenelor, a buzelor si a ochilor, stilizarea sprancenelor cu #hennaspa si #browhenna, #laminarea genelor precum si tratamente faciale de ultima generatie, tratamente corporale cu aparatura ultra performanta, epilare definitiva laser dioda 808 s.a

Pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa faca o cariera in domeniul #dermopigmentarii Academia Geanina Craciun va pune la dispozitie cursuri de dermopigentare #acreditate si recunoscute in toata Europa.

C.V. Geanina Craciun
 • 2013 - curs dermopigmentare European Beauty Concept
 • 2014 - curs Microblading Irina Gaevskaya Kiev, Ucraina
 • 2015 - Phibrows Academy , Zlata Kicin
 • 2015 - Masterclass perfectionare Phibrows
 • 2015 - curs stilizare sprancene + Henna spa
 • 2016 - Masterclass Hong Kong David Brow Art
 • 2016 - Masterclass Rebeca Chung
 • 2016 - Masterclass Sviatoslav Otchenash
 • 2016 - stilizare sprancene , curs individual Brow Henna
 • 2017 - perfectionare curs individual Phibrows
 • 2017 - Masterclass Valeria Acopian sprancene , buze si ochi
 • 2017 - curs individual Valeria Acopian sprancene , buze si ochi
 • 2017 - Curs indepartare tatuaje cu laser - Olga Kravcenko Tallin
 • 2017 - Curs sprancene fir cu fir Jekaterina Leonova
 • 2018 - Masterclass sprancene Biotek Milano
 • 2018 - Masterclass Colorimetrie Lavinia Pop
 • 2019 - curs sprancene powder Oxana Martinenko
 • 2019 - curs sprancene fir cu fir Oxana Martinenko
 • 2019 - curs Natalya Yeremenko sprancene
 • 2019 - Curs Natalya Yeremenko buze si ochi
 • 2019 - indepartare tatuaje Removal 88 - Linda Paradis
Geanina Craciun poza 2

Roxana - dermopigmentist

Buna! Ma numesc Roxana si pot spune ca am avut parte de putin noroc. De mica am fost pasionata de tot ceea ce inseamna arta: de desen, pictura (de frumos intr un cuvant), asadar in viitor urma sa incep prin a face tatuaje corporale! Multe prietene ma intrebau de ce nu tatuez si sprancene, avand in vedere ca meseria de tatuator era exact ceea ce imi placea. Asadar m-am interesat si am cautat pe cineva care poate sa ma invete acest lucru, iar pe Geanina am simtit-o exact pe placul meu. Este o persoana calma, foarte devotata, pasionata si perfectionista in tot ceea ce face! Asadar, dupa ce am terminat cursul Geaninei, specializare dermopigmentist si am luat examenul cu brio, a urmat o intrebare din partea echipei, aceea fiind daca vreau sa incep sa lucrez cu Geanina Craciun Beauty Clinic! Va astept cu drag pentru a va face sprancenele frumoase.

Roxana
Ioana

Ioana - cosmetician

Hello, eu sunt Ioana si lucrez pe mai bine de 14 ani in domeniu. Dupa ce am urmat cursurile de specializare in cosmetica, am inceput "lucrul" cu omul care, job care mi-a demonstrat cat de importanta este practica si ce impact are interactiunea cu clientul. Pentru ca imi place sa ofer cat mai mult, sa ma perefctionez mereu, am urmat o serie de seminarii cu specializari in tratamente faciale precum: Henna Spa, Henna Brow, Laminarea genelor, epilat, masaj si vor mai urma. Mereu avem de invatat!
In urma unei recomandari, echipa Geanina Craciun Beauty Clinic m-a primit cu bratele deschise. Aici am gasit ceea ce cautam pentru o "avansare".

Ioana

Daca vrei sa te alaturi echipei noastre de profesionisti trimite-ne CV-ul tau pe email la hr@geaninacraciun.ro