Laser cu diode Mantis 808

HR808 este primul laser inovativ de 808 nm pentru îndepărtarea părului, 100% fabricat in Italia. Mantis HR808 este sigur şi eficient pentru orice parte a corpului (cu excepţia conturului ochilor). Toate fototipurile pot fi tratate, chiar şi V şi VI (în afară de părul alb ).

Laser cu diode Mantis 808 image

Laser cu diode Mantis 808

Cum Functionează

Tehnologia MANTIS a transformat epilarea progresiv definitiva. HR 808 Diode laser, cu acțiunea sa aparte de fototermoliza selectivă determină supraîncălzirea folicului de păr şi inhibă creşterea părului permanent din cauza deteriorării celulelor germinale.

Lumina produsă de laser – cu o singură lungime de undă de culoare roșie, unidirecțională și consistentă – este absorbită în mod selectiv de către melanina prezentă în bulbul părului. Din cauza lipsei complete de melanină, tratamentul de păr alb este ineficient.

HR 808 Dioda laser este folosit pe faţă şi corp și nu afectează în nici un fel pielea și țesuturile din apropierea folicului de păr.

Cu MANTIS HR 808 este posibilă efectuarea tratamentului pe orice tip de piele în orice moment al anului, fără contraindicații.

Beneficiile utilizarii Laser Diode

  • Indeparteaza firele de par eficient
  • Tratament rapid si nedureros
  • Sunt necesare mai putine sedinte fata de tratamentele cu IPL
  • Se poate realiza si pe pielea bronzata
  • Laserul Dioda distruge firele de par in timp ce IPL le subtiaza
  • Putere mare
  • Extrem de sigur si précis
  • Metoda eficienta pentru epilare definitiva

Inovatie

Capul, din cristal de safir original este marea inovatie a piesei de mana HR 808 Diode Laser. Cele doua straturi active, dintre care unul cu efect de oglinda, asigura un efect anti-reflexie care protejează sursa, imbunatatindu-i durabilitatea si performanta.

Depaseste frontierele standardelor de frumusete

Inovatia aparatului MANTIS HR Diode Laser de asemenea prezinta doua noi sisteme care asigura conditii de performanta si siguranta totala.

Capacitatea de incalzire a sursei laserului este implementata cu ajutorul sistemului de racire ACS, asigurand timp de tratament nelimitat si crescand capacitatea de functionare termala de durata a intregului sistem.

Multumita aparatului MANTIS HR 808 Diode Laser, tratamentele de epilare pot fi acum efectuate pe toate fototipurile de piele in orice perioada a anului, fara nici o contraindicatie. Cercetarea științifică a făcut posibilă depasirea limitelor tehnologiilor tradiționale ce utilizează o sursă de lumină care, pentru a preveni debutul petelor cutanate inestetice, nu permit ca tratamentul să fie efectuat pe pacienți care au expus recent pielea la soare sau care au pielea închisă la culoare (fototipul 5 și 6).

Avantaje HR808 în comparaţie cu alte metode de epilare definitiva

Laser Diode 808 Mantis

– nu este dureros

– timpul de lucru este mult mai scurt

– functioneaza chiar si pe pielea bronzata

– citeste chiar si firul de par subtire si blond

– intretinerea se realizeaza la 1-3 ani

– trateaza orice zona a corpului indiferent de sensibilitate

– eficient inca de la prima sedinta

- numarul de sedinte este cu atat mai mic cu cat culoarea pielii este mai deschisa, iar radacina parului este mai inchisa.

Contraindicatii

– in sarcina

– in alaptare in zona axilei

– interzis persoanelor cu boli de piele

– interzis expunerea la soare in ziua procedurii cat si in urmatoarea zi dupa procedura

- interzis daca se administreaza antibiotice

Laser cu diode Mantis 808