Laser cu diode

Laser cu diode este cea mai noua tehnologie în domeniul epilării definitive. Poate fi efectuată pe toate tipurile de piele, chiar si pe pielea bronzată. Procedura este noninvazivă si nedureroasa intrucat aparatul are un sistem de racire iar capul, din cristal de safir original este marea inovatie a piesei de mana HR Diode Laser Mantis Italia .

Laser cu diode  image

Laser cu diode

Cum Functionează

Laserul cu diode este sigur și eficient pentru îndepărtarea părului.

Tehnologia MANTIS a transformat epilarea progresiv definitiva. HR 808 Diode laser, cu acțiunea sa aparte de fototermoliza selectivă determină supraîncălzirea folicului de păr şi inhibă creşterea părului permanent din cauza deteriorării celulelor germinale.

Lumina produsă de laser – cu o singură lungime de undă de culoare roșie, unidirecțională

HR 808 Dioda laser este folosit pe faţă şi corp și nu afectează în nici un fel pielea și țesuturile din apropierea folicului de par .

Numărul de ședințe depinde de zona corpului tratat. În special, facialnecesită în jur de 10 până la 12 ședințe pentru a obține rezultatele dorite, comparativ cu 6 până la 10 ședințe pentru picioare, brate inghinal si axila . După care, poate fi nevoie de 1 tratament de intretinere în fiecare an. Alți factori care trebuie luați în considerare sunt culoarea pielii, grosimea părului și sexul.

Epilarea cu laser a devenit mai populară datorită vitezei, siguranței și eficacității sale.

Daca ați hotărât să vă eliminați părul cu laser trebuie sa stiti ca trebuie sa să treaca cel putin 30 de zile de la ultima epilare cu ceara sau smulgere a firelor de par . Trebui să evitați, de asemenea, expunerea la soare / solar pe zonele care urmeaza a fi tratate, cu o saptamana înainte și după tratament.

Avantaje HR808 în comparaţie cu alte metode de epilare definitiva

Laser Diode 808 Mantis

– nu este dureros

– timpul de lucru este mult mai scurt

– functioneaza chiar si pe pielea bronzata

– citeste chiar si firul de par subtire si blond

– intretinerea se realizeaza la 1-3 ani

– trateaza orice zona a corpului indiferent de sensibilitate

– eficient inca de la prima sedinta

- numarul de sedinte este cu atat mai mic cu cat culoarea pielii este mai deschisa, iar radacina parului este mai inchisa.

Contraindicatii

– in sarcina

– in alaptare in zona axilei

– interzis persoanelor cu boli de piele

– interzis expunerea la soare / solar cu o saptamana inaintea procedurii cat si o saptamana dupa procedura

- interzis daca se administreaza antibiotice

Laser cu diode