Venus Viva Diamond Radiofrecventa multipolara

Venus Viva Diamond Radiofrecventa multipolara  image

Venus Viva Diamond Radiofrecventa multipolara

Du-ți rutina anti-îmbătrânire la următorul nivel cu ajutorul aparatului Venus Viva care estomează liniile fine și ridurile.

Te îngrijorează faptul că pari mai în vârstă decât ești cu adevărat ? Așa cum deja știi, apariția liniilor fine și a ridurilor este cel mai frecvent semn al îmbătrânirii . Ridurile pot apărea datorită vârstei sau datorită expunerii prelungite la soare / solar, o dietă nesănătoasă, stres, modificări hormonale, fumat și alți factori ai stilului de viață care vă îmbătrânesc prematur aspectul pielii.

Dacă doriți să arătați la fel de tânăr/ă în exterior pe cât vă simțiți în interior, Venus Viva vă vine în ajutor cu proceduri bazate pe #Radiofrecvență ce anulează aspectul deteriorat al pielii și restabilește finețea și aspectul mai tânăr.

#VenusViva acționează prin îmbunătățirea producției naturale de fibre de colagen și elastină, cele două componente ale pielii sănătoase și tinere.

De ce Venus Viva ?

Recomandăm Venus Viva datorită faptului că tratamentele sunt extrem de confortabile, fără timp de recuperare, sesiunile sunt rapide iar tratamentul nu durează mai mult de 30 de minute având o tehnologie avansată de îndepărtare a ridurilor prin #Radiofrecvență care oferă în siguranță o piele mai strânsă și mai fină.

Ce este dispozitivul Venus Viva DiamondPolar?

Aparatul Venus Viva Diamond Polar este alimentat de tehnologia brevetată (MP) 2 care combină radiofrecvența multipolară (RF) și câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF). Atunci când sunt utilizate sinergic, aceste tehnologii produc căldură uniformă sub suprafața pielii pentru a crește fibrele de colagen și elastină, oferind în același timp o strălucire sănătoasă imediată a tenului.

Ce este radiofrecvența multipolară?

Radiodrecventa multipolară generează o energie controlată precisă a frecvenței radio la adâncimi optime ale țesuturilor, stimulând răspunsul natural de vindecare al corpului. Acest lucru are că rezultat o producție crescută de fibroblaste, elastină și colagen. De-a lungul timpului, procesul de remodelare dă naștere la o piele mai fermă, care arată vizibil mai fină și mai tânără.

Ce este tehnologia câmpului electromagnetic pulsat (PEMF)?

PEMF_este o tehnologie non-termică care servește mai multor scopuri în tratamentul Venus Viva Diamond Polar. Se știe că PEMF induce o nouă producție de colagen, crește fluxul sanguin către piele, reduce durerea și inflamația, diminuează liniile fine și ridurile profunde. Ajută la repararea generală și îmbunătățirea calității pielii.

Va funcționa tratamentul Venus Viva la mine ?

Cel mai bun candidat pentru acest tratament este acela care începe să-și piardă elasticitatea pielii și prezintă semne de lăsare a pielii având linii fine și riduri .

Venus Viva multipolară este foarte căutat și pentru reconturarea liniei bărbiei;

Este adresat tuturor fototipurilor ?

Datorită tehnologiei sigure , Venus Viva se poate face pe toate tipurile de piele chiar și pe cele mai închise .

De câte sesiuni am nevoie pentru a vedea rezultate ?

Se recomandă pachete de 6-8 ședințe pe zona tratată însă rezultatele se văd încă de la prima ședință.

La ce interval de timp se fac tratamentele ?

Tratamenul se realizează 1 dată pe săptămână. Puteți merge la tratament chiar și în pauza de masă întrucât tratamentul durează doar 30 de minute.

Cum trebuie să pregătesc pielea înainte de tratament ?

Trebuie să va asigurați că aveți pielea curată . Nu trebuie să aplicați nici un fel de loțiune, cremă sau machiaj înainte de tratament. Este recomandat să nu purtați bijuterii în zona tratată.

Cum se simte pielea în timpul tratamentului ?

Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea va atinge temperatura necesară și până când se simte confortabil .

Este dureroasă procedura ?

Procedura nu este dureroasă, ba mai mult se simte ca un masaj relaxant cu pietre fierbinți . Unele persoane se vor relaxa atât de tare încât pot adormi în timpul tratamentului.

Cum mă voi simți după tratament ?

După tratamentul cu Venus Viva veți simți pielea caldă la atingere și puțin roșie, dar aceste senzații vor dispărea la 1-2 ore. Puteți reveni la programul zilnic imediat după tratament.

Cât timp vor dura rezultatele ?

După finalizarea pachetului de 6-8 ședințe, rezultatele dumneavoastră se vor îmbunătăți în continuare timp de până la 3-4 luni. După aceea, fața și corpul dumneavoastră continuă să îmbătrânească, așa că întreținerea este recomandată o dată pe luna sau să repetați pachetul de 6 ședințe la 3-4 luni, în funcție de fiecare persoană în parte.

Mă pot machia după tratament ?

După finalizarea tratamentului cu Venus Viva radiodrecventa multipolară va puteți machia imediat .

Contraindicații :

inflamație / infecție activă în zona de tratament

Istoric de Cancer

Persoanele cu defibrilator /stimulator cardiac intern

Persoane cu boli neurologice degenerative

Implanturi metalice ( nu și cele dentare ) în zona tratată

Va