Venus Viva Diamond Radiofrecventa multipolara

Venus Viva Diamond Radiofrecventa multipolara  image

Venus Viva Diamond Radiofrecventa multipolara

Venus Vina

Îngrijorată de laxitatea pielii, riduri adânci sau semnele vizibile feței îmbătrânite? Venus Viva este unul dintre cele mai sofisticate dispozitive de radiofrecvență de pe piață.

Strângerea neinvazivă a pielii cu aplicatorul Venus Viva Diamond Polar produce o „matrice de căldură” terapeutică care confirmă semnele timpurii ale pielii lăsate și diminuarea liniilor fine și a ridurilor profunde. Aplicatorul Venus Viva Diamond Polar poate fi utilizat singur sau ca o completare a tratamentului Venus Viva Radiofrecvența Fracționată pentru rezultate îmbunătățite.

Ce este dispozitivul Venus Viva DiamondPolar?

Aparatul Venus Viva Diamond Polar este alimentat de tehnologia brevetată (MP) 2 care combină radiofrecvența multipolară (RF) și câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF). Atunci când sunt utilizate sinergic, aceste tehnologii produc căldură uniformă sub suprafața pielii pentru a crește fibrele de colagen și elastină, oferind în același timp o strălucire sănătoasă imediată a

tenului. Tratamentul este sigur pentru toate tipurile de piele.

Ce este radiofrecvența multipolară?

RF multipolar generează o energie controlată precisă a frecvenței radio la adâncimi optime ale țesuturilor, stimulând răspunsul natural de vindecare al corpului. Acest lucru are ca rezultat o producție crescută de fibroblaste, elastină și colagen. De-a lungul timpului, procesul de remodelare dă naștere la o piele mai fermă, care arată vizibil mai fină și mai tânără.

Ce este tehnologia câmpului electromagnetic pulsat (PEMF)?

PEMF este o tehnologie non-termică care servește mai multor scopuri în tratamentul Venus Viva Diamond Polar. Se știe că PEMF induce o nouă producție de colagen, crește fluxul sanguin către piele, reduce durerea și inflamația, diminuează liniile fine și ridurile profunde. Ajută la repararea generală și îmbunătățirea calității pielii.

Motivele populare pentru tratamentul cu Venus Viva Diamond Polar includ:

• Lifting instant al tenului;

• Reducerea semnelor îmbătrânirii și a ridurilor profunde;

• Recăpătarea fermității și elasticității pielii

• Reconturarea liniei bărbiei;

• Un lifting non-chirurgical la care poți face în orice moment al lunii, săptămânii sau al zilei

• Rezultate rapide, fără durere, se mențin pe termen lung și nu necesită recuperare;

Ce simți în timpul tratamentul cu Venus Viva Diamond Polar?

Tratamentele Venus Viva Diamond Polar sunt confortabile și non-invazive. Specialistul va realiza tratamentul pe piele printr-o mișcare circulară. Venus Viva încălzește țesutul în profunzime în mai puțin de un minut, astfel, pielea ta atinge temperatura ideală pentru a stimula remodelarea colagenului. Procedura durează aproximativ 30 de minute, în funcție de zonă. Mulți pacienți îl compară cu un masaj relaxant cu pietre fierbinți.

Există perioadă de întrerupere?

Nu sunt necesare perioade de inactivitate după tratamentul cu Venus Viva Diamond Polar. Deși este posibil să vă confruntați cu o ușoară roșeață după procedură, aceasta se rezolvă spontan în următoarele 1-2 ore și nu ar trebui să vă împiedice să reveniți la activități obișnuite.

Câte sesiuni va trebui să văd rezultatele?

Pielea dvs. va apărea deobicei mai ridicată și mai strălucitoare după un singur tratament, dar o serie de tratamente vor avea cel mai bun rezultat. Vă recomandăm să programați o sesiune pe săptămână până când ați finalizat șase sesiuni pe față și opt sesiuni pe gât.

Cât costă?

Costul depinde de mărimea și numărul de zone tratate. Vă rugăm să consultați ghidul nostru de preț pentru mai multe informații. (În josul paginii)

Cui se adresează tratamentul Venus Viva Diamond Polar?

Venus Viva Diamond Polar este potrivit pentru majoritatea persoanelor interesate de un lifting facial rapid cu efecte îndelungate și celor care își doresc remoderarea conturului și reducerea bărbiei duble, într-un mod delicat, non-invaziv.

Pentru a afla dacă Venus Viva Diamond Polar este potrivit pentru dvs., sunați-ne

la +40-729-906-977 pentru a programa o consultație. Specialiștii noștri vor avea grijă să obțineți un rezultat optim, cu tratamente personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Preturi

Venus Viva Diamond Polar

Procedura Zona 1 sedinta 6 sedinte
Radiofrecventa multipolara + camp electromagnetic Fata 550 lei 20001800 lei
Radiofrecventa multipolara + camp electromagnetic Fata, gat si decolteu 700 lei 26002400 lei
Radiofrecventa multipolara + camp electromagnetic Brate 500 lei 20001800 lei
Radiofrecventa multipolara + camp electromagnetic Abdomen 500 lei 20001800 lei
Radiofrecventa multipolara + camp electromagnetic Flancuri abdominale 500 lei 20001800 lei
Radiofrecventa multipolara + camp electromagnetic Picioare coapse interior 500 lei 20001800 lei
Venus Viva Diamond Polar