VENUS Legacy

Tratamente pentru față și corp Venus Legacy™

Obțineți corpul pe care l-ați dorit întotdeauna! Venus Legacy™  oferă tratamente sigure și eficiente care slăbesc corpul, netezesc celulita, îmbunătățesc aspectul pielii lăsate și reduc liniile fine și ridurile de pe față și corp într-un mod confortabil, fără timp de recuperare. Aflați de ce  conturarea corpului Venus Legacy™  este potrivită pentru dumneavoastră!

Ce este Venus Legacy™?
Pe măsură ce îmbătrânești, corpul tău începe să producă mai puțin colagen și să stocheze mai multă grăsime, ceea ce duce în cele din urmă la apariția ridurilor, celulitei și alte semne de îmbătrânire. Aparatul  Venus Legacy™  folosește căldură pentru a stimula în mod natural producția de colagen, care netezește celulita, îmbunătățește aspectul pielii lăsate și diminuează ridurile de pe față și corp.

VENUS Legacy image

VENUS Legacy

Cum funcționează

Pentru a obține repararea pielii Venus Legacy™, tratamentele Venus Viva folosesc radiofrecvență multipolară și câmpuri electromagnetice pulsate pentru a produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea naturală a fibrelor de colagen și elastină, în același timp micșorând volumul celulelor adipoase. Plus, o aspirație pulsată reglabilă (numită VariPulse™) funcționează ușor pentru a ridica pielea, permițând energiei să călătorească mai adânc și oferind un tratament mai confortabil și mai eficient. Rezultatele  Venus Legacy™  includ un corp care arată mai subțire și mai sculptat , pielea care arată mai strânsă și fără celulită.

 SIGUR PENTRU TOATE TONURILE PIELEI: 
Tehnologia cu radiofrecvență s-a dovedit sigură și eficientă pentru toate tonurile de piele, chiar și tenurile mai închise.

 Extrem de confortabil:
 Bucurați-vă de o experiență de tratament relaxantă care oferă rezultate vizibile.

 FĂRĂ TIMP DE RECUPERARE:
 Reveniți la rutina zilnică imediat după tratamentele cu  Venus Legacy™.

Cum știu dacă sunt un candidat bun pentru acest tratament?

Cel mai bun candidat este clienta care are o celulită avansată, fibroasă,și/sau exces de grăsime corporală de care nu poate scăpa doar cu dietă și exerciții fizice și care nu își dorește operație. Un candidat ideal este și cineva care începe să-și piardă elasticitatea pielii și prezintă semne timpurii de lasare și riduri.

Din motive de siguranță, este posibil să nu puteți beneficia de acest tratament dacă aveți/sunteți:

Inflamație și/sau infecție activă în zona de tratament

Actual sau istoric de cancer

O boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din jurul zonei de tratament care este stimulată de căldură (de exemplu, herpes)

Un defibrilator/stimulator cardiac intern

Implanturi metalice (exclusiv dentare) in zona de tratament

Implanturi metalice genitale. (Ex sterilet)

Tulburare necontrolată a glandei tiroide

Varice

Sunteți însărcinată sau sunteți supus unei proceduri FIV

Boli autoimune legate de piele

Implanturi de silicon și/sau injecții în zonă

De câte sesiuni am nevoie pentru a vedea rezultate?

Majoritatea pacienților primesc 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde de fiecare persoană în parte și de zona tratată.

Cât de des/la ce distanță ar trebui să fie tratamentele?

Tratamentele se fac o dată pe săptămână.

Trebuie să fac ceva pentru a mă pregăti pentru tratament?

Asigură-te doar că pielea ta este curată. Nu aplicați nicio loțiune, cremă sau machiaj înainte de tratament. Îndepărtați toate bijuteriile din jurul zonei tratate.

Cât durează o ședință de tratament?

Fiecare sedinta dureaza 15-30 de minute, in functie de zona tratata.

Cum se simte tratamentul?

Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea atinge temperatura necesară și rămâne în intervalul respectiv de temperatură. Dar dacă simțiți că este prea cald, spuneți specialistului și poate scădea ușor temperatura. Dacă tehnicianul folosește caracteristica VariPulse™, veți simți, de asemenea, o aspirație ușoară pe piele, ca un aspirator de foarte mică putere, pe măsură ce aplicatorul se mișcă în jurul zonei. Acesta poate fi, de asemenea, coborât dacă este necesar.

Va fi dureros?

Tratamentele Venus Legacy™ sunt confortabile. Nivelul de căldură și de aspirație pot fi ușor ajustate pentru un nivel optim de confort al fiecărui pacient.

Cât timp vor dura rezultatele și sunt permanente?

Tratamentele sunt cumulate. După tratamentul final, rezultatele se vor îmbunătăți în continuare timp de până la 3-4 luni. După aceea, fața și corpul dumneavoastră continuă să îmbătrânească, așa că întreținerea este recomandată o dată pe lună sau la fiecare 3-4 luni, în funcție de persoană.