Lpg Cellu M6 Integral


Endermologia este o terapie relaxantă pentru organism. Este o soluție recomandată pentru toate tipurile de celulita, chiar și în cele mai avansate stadii ale ei, precum în cazul adipozităților “incăpățânate” care refuză să fie eliminate prin alte metode. Remodelează corpul și reduce volumul mobilizând diferite țesuturi în acțiunea de eliminare a grăsimilor și toxinelor.

Lpg Cellu M6 Integral image

Lpg Cellu M6 Integral

Cellu M6 este un tratament modern, non-invaziv și extrem de eficient în combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia. Datorită costumului special se diminueaza riscul de a se sparge vasele capilare și de a se produce vânătăi.

Lipomasajul Endermologie este un tratament unic, non-invaziv pentru a da un nou contur corpului, pentru a reduce celulita și a îmbunătăți calitatea pielii.

Tratamentul acționează asupra următorilor factori pentru a obține rezultatele urmărite:

  • Creșterea circulației sanguine și limfatice
  • Reducerea țesutului de conexiune
  • Îmbunătățirea metabolismului grăsimilor
  • Stimularea producerii de collagen
  • Exfolierea tegumentului

Cellu M6 tratează eficient toate tipurile de celulita:

  • Celulita compactă, fibroasa
  • Celulita moale-cu retenție de apă
  • Celulita dureroasă
  • Celulita veche sau nouă

Rezultate sunt vizibile după aproximativ 6-10 ședințe în funcție de tipul de celulia se recomandă cel puţin 14 ședințe care se vor face de 2-3 ori pe săptămâna. De asemenea, recomandăm după finalizarea abonamentului realizarea a 2 ședințe lunar pentru întreținere.

Cu ajutorul LPG Cellu M6 slăbiți în zonele dorite, întineriți corpul și față, fără să recurgeți la injecți sau chirurgie estetică.

Aparatul revoluționar are la baza endermologia – cea mai eficientă metodă de remodelare corporală, remodelare facială și de reducere a celulitei. De asemenea, fiecărui pacient îi este recomandat un tratament personalizat în funcție de problemele pe care le are. În primul rând se face un diagnostic corect al problemelor fiecărei zone în parte, după care se alege programul corespunzător. De exemplu, la nivelul feselor putem opta pentru un program anticelulitic, la nivelul abdomenului putem opta pentru tonifiere, iar la nivelul coapselor pentru conturare.

Este o metodă neinvazivă, nedureroasă, eficientă, relaxantă care acționează în profunzime, chiar în locul de formare a celulitei.

Este singură metodă de tratament a celulitei demonstrată că modifică structura țesutului conjunctiv.