Microblading sprancene

Tehnica momentului, Microblading–ul este foarte eficientă în special pentru persoanele care caută un rezultat foarte natural al umplerii golurilor din spâncene. Este o metoda de micropigmentare a sprâncenelor care corectează și scoate în evidență forma acestora. Rezultatul procedurii de microblading realizat de tehnicienii salonului nostru este unul foarte natural, care nu încarcă spâncenele.

Microblading sprancene image

Microblading sprancene

Microblading-ul este un machiaj semipermanent manual realizat cu ajutorul unui stilou din metal inoxidabil cu lamele sterile, de unica folosinta. Procedura se realizeaza la 0,2 mm in stratul superficial al pielii ( Epiderma ) si presupune introducerea pigmentului in piele, desenand fire de par identice cu firele naturale de spranceana. Neavand vibratie , trasarea firelor se poate face cu o precizie si o finete maxima . Deoarece pigmentul nu este introdus foarte adanc in piele , aceasta procedura nu se recomanda persoanelor care au un tatuaj vechi permanent (pigmentul vechi absoarbe pigmentul semipermanent lucrat superficial).

Pentru fiecare tip de piele se folosesc diferite lamele: mai mici sau mai mari, cu ajutorul carora putem realiza fire mai lungi si mai groase sau firicele mici si subtiri. Forma si culoarea sunt alese pentru fiecare clienta in parte in functie de fizionomia acesteia, de culoarea pielii si de culoarea firului natural de par din spranceana

Rezultatul dureaza intre 8 luni -12 luni pe o piele grasa ( datorita excesului de sebum )si 12-18 luni pe o piele uscata. Dupa aceasta perioada se realizeaza o sedinta de reimprospatare a culorii.

Procedura se realizează în două ședințe:

1. Prima sesiune, cea de bază, împlică partea de consiliere estetică în care se stabilește forma, culoarea și prima ședință de Microblading.

2. În cadrul celei de a două ședințe (Retusul) se accentuează culoarea și se definitivează forma.

Retusul se realizeaza la 1-2 luni de la prima procedura deoarece perioada de regenerare a pielii este de 28 de zile.

Odată finalizată procedura, trebuie avute în vedere și anumite indicații de îngrijire:

  • nu se aplică machiaj în zona sprâncenelor
  • se evită expunerea la soare pentru 2-3 săptămâni
  • limfa trebuie stearsa cu un servetel uscat sau cu discheta umezita in ser fiziologic
  • piscina, sauna, solar și tratamentele cosmetice sunt interzise pe toata durata vindecarii
  • se evită contactul cu apa până la căderea cojițelor formate pe sprânceană.

Perioada de vindecare dureaza intre 5 si 14 zile.

Recomandari inaintea procedurii de Microblading:

  • sa nu se consume alcool sau substante stupefiante cu 24 de ore inaintea procedurii
  • sa nu se consume cafea ,coca cola sau ceai cu 2 ore inaintea procedurii
  • se recomanda hidratarea si exfolierea zonei ( tratament cosmetic ) cu cateva zile inainte de procedura pentru a avea o retentie mai buna

Microblading sprancene