Biostimulare

Ce este Biostimularea Ultratone?

Cu peste 40 de ani de cercetare și experiență în spate, ULTRATONE® a câștigat o reputație de neegalat în furnizarea de tratamente nechirurgicale sigure și confortabile pentru tonifiere și contur corporal.

ULTRATONE® este sinonim cu tehnologia de BioStimulare. Utilizează un semnal patentat „ultraunde” care imită energia bioelectrică naturală a corpului și emite o serie de forme de undă, impulsuri, amplitudini și frecvențe diferite pentru a stimula, tonifia, întineri și modela zonele tratate. În esență, ULTRATONE® îți exersează mușchii pentru tine; studiile sugerează că un tratament de 30 de minute pe abdomen este echivalentul a 500 de abdomene.

Abonamentele sunt valabile 60 de zile de la achiziționarea ședințelor.

Biostimulare Ultratone

Denumire Timp 1 sedinta 10 sedinte
Slabire 30 minute 100 lei 700 lei
Anti celulitic 30 minute 100 lei 700 lei
Lifting 30 minute 100 lei 700 lei
Drenaj 30 minute 100 lei 700 lei
Postnatal 30 minute 100 lei 700 lei
Biostimulare Ultratone
Biostimulare image

Biostimulare

Cum funcționează Biostimularea Ultratone?

ULTRATONE® utilizează conceptul de EMS și BioStimulare pentru a promova o ridicare și o fermitate eficientă a zonelor vizate de tratament, cum ar fi coapsele, șoldurile, fesele, abdomenul, talia, brațele și bustul.

Pătrunzând pielea, țesuturile conjunctive, grăsimea, mușchii, sistemul circulator și limfatic, pulsurile „ultraunde” sunt livrate automat în modele rotative fizio secvențiale, unice în domeniul biostimularii; oferind rezultate vizibile de întinerire a corpului.

Un tratament excelent pentru tonifierea postnatală și întărirea mușchilor.

CARE SUNT BENEFICIILE ULTRATONE®?

ULTRATONE® obține rezultate excelente în fermitatea, tonifierea și strângerea mușchilor, precum și reducerea aspectului celulitei.

Biostimularea cu Ultratone este un fitness intensiv (45 minute de biostimulare sunt echivalente cu 6-8 ore de gimnastica), iar in plus, la biostimulare raspund toti muschii din corp si impreuna cu ei si tesutul conjunctiv, de sustinere.

Cei 24 de electrozi ai aparatului permit acoperire multor zone simultan.

Se pierd in jur de 3-400 de calorii in urma unei sedinte de 30 de minute, insa nu asta este cel mai important rezultat, ci punerea in functiune a musculaturii si, in timp, definirea si fermitatea ei, exact asa cum ni se intampla dupa cateva luni bune de sport intens!

Beneficiile ULTRATONE® includ:

• Tonifică și netezește (rafinează) corpul


• Strânge, ridică și întărește talia și abdomenul


• Reduce aspectul celulitei


• Ridica și modeleaza bustul și fesele


• Tratament benefic pentru cei cu dureri de spate


• Sprijină programe de exerciții fizice și de control al greutății


• Detoxifiere și reabilitare


• Relaxare


Crearea unui plan de tratament personalizat.

La începutul unui program ULTRATONE®, tampoanele cu senzori vor fi aplicate pe mușchii zonelor țintă. Intensitatea tratamentului va fi determinata, pentru confortul dumneavoastra si vor fi livrate frecventele bioelectrice ULTRATONE® pentru a stimula instantaneu muschii, tesutul conjunctiv al pielii, sistemul circulator si respectiv limfatic.

ESTE ULTRATONE® DUREROS?

Nu. Tratamentul ULTRATONE® este extrem de confortabil. Terapeutul dumneavoastră va personaliza tratamentul în funcție de sensibilitatea pielii. Pe tot parcursul tratamentului, veți experimenta senzația de contracție a mușchilor unde sunt poziționate pernițele senzoriale; intensitatea biostimularii poate fi ajustată in timpul tratamentului pentru a susține rezultatele.

CAND VOI VEDEA REZULTATELE?

Încă de la primul tratament, veți simți și veți vedea un lifting și un ton imediat rezultat din tratamentul dumneavoastră ULTRATONE®.

Rezultatele de la ULTRATONE® au un efect cumulativ după fiecare sesiune. Pentru rezultate mai rapide, sesiunile pot fi programate într-o succesiune mai apropiată.

REZULTATELE DURABILE

Cel mai bun mod de a răspunde la această întrebare este cu o metaforă: exercițiile pentru doar două săptămâni pe an nu te vor menține în formă pentru restul anului. Același lucru este valabil și pentru tratamentele ULTRATONE®.

În timpul fazei de „atac” (1 sesiune pe săptămână timp de 10 săptămâni), scopul este de a trimite suficiente semnale ultraunde pentru a crea un rezultat durabil. În câteva săptămâni, în funcție de obiectivele tale, tehnica va avea ca rezultat un tratament de succes pentru starea corpului.

După această perioadă intensă, este important să continuați cu regularitate să stimulați mușchii pentru a nu reveni la vechile obiceiuri letargice. Vestea bună este că o ședință pe lună este suficientă pentru a reactiva această memorie musculară pentru a menține efectele de slăbire și fermitate. La fel ca și exercițiul fizic, ULTRATONE® devine parte a unui nou stil de viață.